Επισκευές Ψυγείων Καταψυκτών

episkeues plyntirion

Ένα ψυγείο είναι μία από τις λίγες συσκευές στο σπίτι σας που δουλεύει συνεχώς, μέρα ή νύχτα, διατηρώντας τα τρόφιμά σας φρέσκα.

 

Αν σκεφτείτε λοιπόν το πόσο σκληρά ένα ψυγείο πρέπει να λειτουργήσει, είναι πραγματικά αρκετά εκπληκτικό το γεγονός ότι θα παρουσιάσει κάποια βλάβη σπάνια.

 

Στις σπάνιες περιπτώσεις που το ψυγείο σας έχει σταματήσει να λειτουργεί, μπορεί να αντιμετωπίσετε ένα υψηλό κόστος επισκευής και το βάρος της αντικατάστασης όλων των τροφίμων σας που χάνονται.

 

Γι' αυτό όμως μήν έχετε κανένα φόβο! Με την πολυετή πείρα μας στις επισκευές, αλλά και στη συντήρηση ψυγείων όλων των τύπων, συμπεριλαμβανομένων BOSCH, SIEMENS, PITSOS, AEG, MIELE, ARISTON, INDESIT κ.λπ., παρέχουμε αξιόπιστες, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και σε τιμές που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά.

 

Επίσης, εκτός από επισκευές ψυγείων, το προσωπικό της εταιρείας μας αναλαμβάνει και επισκευές καταψυκτών, άμεσα και οικονομικά.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για την επισκευή της ηλεκτρικής σας συσκευής

 

 

Κάλυψη περιοχών
Καλύπτουμε τον Νομό Πιερίας και Λαρίσης, περιοχές όπως Κατερίνη, Λεπτοκαρυά, Λιτόχωρο, Νέοι Πόροι, Σκοτίνα, Παντελεήμωνας, Πλαταμώνας, Καστρί Λουτρό, Μεσάγγαλα, Στόμιο και όλα τα χωριά! Ομόλιο, Ραψάνη, Πυργετός, Αιγάνη, Κρανιά Ολύμπου

Related Articles

Επισκευές Ηλεκτρικών συσκευών - Ψυκτικές Εργασίες

Πλαταμώνας, Πιερίας
Τηλ. 6970 959.941

info [at] ziagalos.gr
www.ziagalos.gr

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας για την επισκευή της ηλεκτρικής σας συσκευήςΥπεύθυνος

Zιάγκαλος Γεώργιος

  • Πιστοποιημένος τεχνικός
  • Αδειούχος αρχιτεχνίτης ψυκτικός 
  • Εξειδικευμένος τεχνικός Rational - Επαγγελματικοί Φούρνοι

 

rational partner